- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић и Денвер нису фаворити: „У проблему су“

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2024
Пратите нас
Никола Јокић и Денвер Нагетси пласирали су се у полуфиналу Западне конференције, а тамо их чека одлична Минесота. Дрејмонд Грин, кошаркаш Голден Стејта сматра да тим који предводи српски ас ту препреку неће успети да прескочи.
Кошаркашки Денвера победили су Лос Анђелес Лејкерсе у првој рунди плеј-офа, а очекивано је најодговорнији за то био Никола Јокић. Међутим, колико год да су без велике драме успели да изборе наредну рунду Дрејмонд Грин сматра да немају велике шансе против Минесоте.
„Нагетси јесу победили у серији против Лејкерса, али мислим да су у проблему – зашто то мислим? Као што сам и раније говорио, мислим да им клупа није довољно добра. Видели смо то опет пре неко вече, нису добили довољно од своје клупе. Управо би то могла да буде разлика у серији с Минесотом. Вулвси са клупе имају Наза Рида, који може много да допринесе, Кајла Андерсона, затим и Монтеа Мориса, који је сјајан резервни плеј, мада га Вулвси не корсите превише. Такође, и Никел Александер-Вокер игра одлично у последње време“, рекао је Грин у свом подкасту.
Тимбервулвси су победили Финикс и то изузетно убедљиво 4:о и због тога су велики фаворити, али не треба заборавити да су Нагетси прошле године такође у плеј-офу славили против њих 4:1.
Сматра Грин да Јокић неће моћи сам да победи Минесоту иако је јасно да ће бити важан фактор.
„Вулвси имају шири тим и тиме ће нашкодити Нагетсима. Да, биће јако важно то како ће Гобер чувати Јокића, генерално тај дуел, али увек сам вам говорио да шампионате не освајају играчи од један до пет, већ они од шест до десет“, поручио је Грин.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 02.05.2024
СПОРТ
Новак шетао Црном Гором прерушен у рибара /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала