- Sputnik Србија, 1920
МУЛТИМЕДИЈА
Када слика говори више од хиљаду речи! Кроз Спутњикове фото-галерије, инфографике и други мултимедијални садржај сагледајте свет из другачије перспективе.

Сећање на дан када је све стало: Годишњица злочина у Рибникару /фото/

Пратите нас
На данашњи дан пре годину дана у ОШ "Владислав Рибникар" тринаестогодишњи К. К. убио је десет особа – деветоро деце и чувара школе. Рањено је неколико ученика и наставница историје.
© Sputnik / Лола ЂорђевићГодишњица масовног убиства у београдској основној школи "Владислав Ррибникар", у којој је ученик из ватреног оружја усмртио деветоро ђака и чувара школе, навршава се данас.
Годишњица масакра у „Рибникару“ - Sputnik Србија
1/5
Годишњица масовног убиства у београдској основној школи "Владислав Ррибникар", у којој је ученик из ватреног оружја усмртио деветоро ђака и чувара школе, навршава се данас.
© Sputnik / Лола ЂорђевићВиши суд у Београду потврдио је оптужницу против оца и мајке дечака-убице, Владимира и Миљане Кецмановић и још две особе из стрељане, у којој је дечак учио да пуца. Отац К.К. је у притвору, док се његова мајка брани са слободе. К.К. је смештен у психијатријску болницу за децу у којој се и даље налази.
Годишњица масакра у „Рибникару“ - Sputnik Србија
2/5
Виши суд у Београду потврдио је оптужницу против оца и мајке дечака-убице, Владимира и Миљане Кецмановић и још две особе из стрељане, у којој је дечак учио да пуца. Отац К.К. је у притвору, док се његова мајка брани са слободе. К.К. је смештен у психијатријску болницу за децу у којој се и даље налази.
© Фото : Инстаграм/БудућностСрбије

Председник Србије Александар Вучић одаје пошту страдалој деци.

Председник Србије Александар Вучић одаје пошту страдалој деци. - Sputnik Србија
3/5

Председник Србије Александар Вучић одаје пошту страдалој деци.

© Sputnik / Лола ЂорђевићК.К. је на лицу места убио школског чувара и осам ученика - седам девојчица и једног дечака, ранио је наставницу историје и шесторо ђака, од којих је једна ученица касније подлегла ранама и постала десета жртва незапамћеног масакра у новијој историји Србије.
Годишњица масакра у „Рибникару“ - Sputnik Србија
4/5
К.К. је на лицу места убио школског чувара и осам ученика - седам девојчица и једног дечака, ранио је наставницу историје и шесторо ђака, од којих је једна ученица касније подлегла ранама и постала десета жртва незапамћеног масакра у новијој историји Србије.
© Sputnik / Лола ЂорђевићК.К. је 3. маја по доласку у школу извадио пиштољ и пуцао у радника обезбеђења, а затим и у двоје ученика. Наставио је ходником ка учионици где је са врата пуцао ка наставници и осталим ученицима. Након свега изашао је у двориште и позвао полицију.
Годишњица масакра у „Рибникару“ - Sputnik Србија
5/5
К.К. је 3. маја по доласку у школу извадио пиштољ и пуцао у радника обезбеђења, а затим и у двоје ученика. Наставио је ходником ка учионици где је са врата пуцао ка наставници и осталим ученицима. Након свега изашао је у двориште и позвао полицију.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала