- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рус под анестезијом покорио Мадрид

© AFP 2023 / VALERY HACHEАндреј Рубљов
Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2024
Пратите нас
Други најбољи руски тенисер Андреј Рубљов освојио је титулу на Мастерсу у Мадриду под локалном анестезијом! Како му је ножни прст био толико упаљен морао је да добије локални анестетик да би обуо патику и на крају је после преокрета савладао Канађанина Феликса Оже-Алијасима 4:6, 7:5, 7:5.
Мастерс у Мадриду обележили су бројни откази због повреда тенисера. Алијасиму су на путу до финала предала чак тројица ривала, повукао се због проблема са куком Јаник Синер, Јиржи Лехечка такође није био у стању да одигра до краја свој полуфинални меч, већ је у сузама предао управо Феликсу, Карлоса Алкараса је мучила рука...
И на све то, после подигнутог трофеја у престоници Шпаније се огласио Рус Рубљов који је открио да је већ неколико дана болестан, али да му је већи проблем од тога био прст на нози који се упалио.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2024
СПОРТ
Ђоковић и даље броји – „купио“ је још времена на трону
„Толико се упалио да су морали да ми дају локалну анестезију да бих био у стању да обујем патику. Константно је отицао, толико да сам почео да стичем утисак да ћу нешто да сломим. Анестетик сам добио да бих могао да се крећем нормално и да не осећам бол, самим тим да бих могао нормално да одиграм финални меч са Феликсом“, шокирао је открићем Рубљов, који је после друге мастерс титуле у каријери поправио пласман на најновијој АТП ранг-листи за две позиције и сада је шести рекет планете.
Рубљов ће узимања учешћа на турниру у Риму посетити лекара.
„Болестан сам већ недељу дана и дуже и то није нормално. У понедељак ћу отићи код доктора на детаљан преглед“, истакао је Рус који је и у Београду, такође на Васкрс, освојио титулу.
Андреј Рубљов - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2024
СПОРТ
Рубљов прославио Васкрс уз титулу на мастерсу у Мадриду!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала