- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Хаос у Риму: Новак још увек чека противника – киша све пореметила

© Sputnik / Лола ЂорђевићТениска лоптица
Тениска лоптица - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2024
Пратите нас
Сада већ традиционално киша прекида тениске мечеве мастерса у Риму и прави велике проблеме организаторима. Новак Ђоковић још увек није сазнао противника, док Миомир Кецмановић иако је било у плану није ни изашао на терен.
Пре три године Новак Ђоковић је услед померања и прекида због кише у Риму морао да игра два меча у једном дану, против Стефаноса Циципаса и Рафаела Надала. Како ствари стоје, не би чудило да се слична ситуација понови ове године.
Мастерс у „вечном граду“ је тек почео, али првог дана нису одиграни сви предвиђени мечеви јер је почела да пада јака киша. У једном тренутку мечеви су настављени, али није прошло пуно времена и поново је почео пљусак.
Због временских услова на терен још увек није изашао Миомир Кецмановић против Брендона Накашиме. Меч такође нису успели да почну ни Роман Сафијулин и Корентан Муте, а победник тог дуела је први противник Новака Ђоковића у Риму.
Биће великих проблема у четвртак у Риму јер је превиђен велики број мечева. Неочекивано ће сви српски тенисери осим Новака играти истог дана.
Најпре би требало да Хамад Међедовић изађе на терен против Алексеја Попирина од 11 часова, а потом Кецмановић и Накашима играју не пре 15 часова. Ако временски услови дозволе требало би да гледамо и Душана Лајовића против Лоренца Сонега од 20:30.
Међутим, питање је колико ће мечева и овог дана бити одиграно јер временска прогнза за Рим уопште није оптимистична и поново се очекује киша.
Никола и Наталија Јокић - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2024
СПОРТ
Јокићева најлепша МВП честитка: „Када одиграте карте како треба – све је могуће“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала