- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић у три речи објаснио катастрофу Денвера

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 17.05.2024
Пратите нас
Никола Јокић, званично најбољи кошаркаш планете, погледао је истини у очи и у само три речи описао је историјски пораз једног НБА шампиона – „Разбили су нас“. Денвер је у шестом мечу полуфинала Запада изгубио са чак 45 разлике на гостовању Минесоти Тимбервулвс – 115:70.
На конференцији за медије по завршетку најболнијег пораза једног НБА шампиона, Никола Јокић је прихватио да је његов тим подбацио, али да нема времена и простора за жаљење, већ да екипа мора да се окрене седмом мечу, који ће 19. маја бити одигран у Колораду.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 17.05.2024
СПОРТ
Историјско брукање шампиона – Минесота уништила Денвер за мајсторицу!
„Разбили су нас! Велики је то пораз. Минесота је била бољи тим у свим сегментима игре и морамо то да прихватимо и потрудимо се да наредни пут будемо бољи. Када изгубите 45 поена разлике, не дешава се то сваки дан. Једино што требамо и можемо је да прихватимо, мени је то у реду“, истакао је Никола Јокић.
МВП НБА лиге није изненађен што ће финалисту Западне конференције дати мајсторица.
„Од почетка сам причао да ће серија бити неизвесна и да сваки тим може да победи у свакој утакмици. Без обзира да ли игра код куће или на страни. И седма утакмица може да оде на обе стране. У овом мечу се једноставно нисмо појавили. Промашивали смо, нисмо стварали отворене шутеве, док је одбрана Минесоте била фантастична. Бројке све говоре, нема потребе да причам даље. Припремам се за наредну утакмицу. Знам све њихове акције, знам шта 'зову' од акција када играју“, рекао је Јокић, који је по обичају био најефикаснији појединац Денвера са 22 поена, уз две асистенције и девет скокова.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2024
СПОРТ
Новак и Никола – најбољи које је Србија имала
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала