Прес-конференција Керија у Италији завршена скандалом (видео)

© REUTERS / Nicholas Kamm/PoolЗаједничка прес-конференција шефа дипломатије Италије Паола Ђентилонија и државног секретара САД Џона Керија у Риму
Заједничка прес-конференција шефа дипломатије Италије Паола Ђентилонија и државног секретара САД Џона Керија у Риму - Sputnik Србија
Пратите нас
Заједничка прес-конференција шефа дипломатије Италије Паола Ђентилонија и државног секретара САД Џона Керија у Риму завршена је малим инцидентом: једна новинарка која је седела у првом реду успела је да добаци министрима док су се удаљавали оптужбу да су они створили терористичку организацију ДАЕШ.

Кери и Ђентилони су јуче одржали састанак у оквиру такозване мале групе међународне коалиције за борбу против ДАЕШ-а. На састанку су учествовали представници 23 земље и ЕУ. Састанак је завршен заједничком прес-конференцијом италијанског и америчког дипломате.

На крају разговора са новинарима, министри су се упутили ка излазу из сале. У том тренутку, новинарка која је седела у првом реду устала је и викнула: „Ви сте створили ДАЕШ!“.

Жену су одмах окружили полицајци. Према речима присутних, глава италијанске новинарке била је покривена марамом.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала