Застава ДАЕШ-а код ухапшених у Дечанима

© Sputnik / Петар ВујанићМанастир Високи Дечани је задужбина краља Стефана III Дечанског и цара Душана. Градња је завршена 1335. године, а фреске су завршене око 1350. године. Манастир је посвећен Христу Пантократору и Вазнесењу Господњем - Спасовдану.
Манастир Високи Дечани је задужбина краља Стефана III Дечанског и цара Душана. Градња је завршена 1335. године, а фреске су завршене око 1350. године. Манастир је посвећен Христу Пантократору и Вазнесењу Господњем - Спасовдану. - Sputnik Србија
Пратите нас
У кући једног од четворице ухапшених испред капије манастира Високи Дечани пронађена је застава ДАЕШ-а, као и оружје, пише приштински лист „Зери“.

Тужилац који је задужен за овај случај рекао је, међутим, да су ухапшени под истрагом због недозвољеног поседовања оружја, али да она може бити проширена.

Према писању приштинског дневника, у току је истрага како би се утврдило да ли је оружје пронађено у кући једног од ухапшених коришћено у ранијим нападима у близини Дечана, посебно у пуцњави у оближњем селу Гораждевац.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала