Медвед провалио у кућу и засвирао клавир

Пратите нас
Црни медвед је у потрази за храном ушао кроз кухињски прозор у кућу, а у једном тренутку се из све снаге наслонио на дирке клавира.

Полиција у граду Вејлу у Колораду утврдила је да је породичну кућу у том граду посетио медвед, који се, осим што је појео доступну храну, наслонио на дирке клавира и произвео узнемирујући звук.

Полицајци су рекли да их је контактирала госпођа која живи у том граду и пријавила да је неко провалио у кућу док је била одсутна. Након што су прегледали снимак безбедносне камере утврдили су да је, вероватно у потрази за храном, црни медвед ушао кроз прозор кухиње. Медвед лопов је наводно успео да отвори фрижидер и послужи се храном.

На снимку се види како медвед лута кућом, а види се и како је стао поред клавира да се мало одмори. Не знајући да ће да произведе звук медвед се наслонио на дирке и пажљиво гледао кроз прозор.

„Акорди који се чују на снимку су неподношљиви. Полицајци су претражили подручје, али нису успели да пронађу медведа“, пише на веб сајту града Вејл.

 

РТРС

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала