Србин упуцао сина на плажи у Грчкој

© AP Photo / Petros GiannakourisГрчка полиција
Грчка полиција - Sputnik Србија
Пратите нас
Како преносе грчки медији, породичне несугласице бившег пара из Србије резултирале су тиме да је отац упуцао и ранио сина, који се тренутно налази у болници.

Како преноси „Грчка инфо“, пуцњава се десила јуче око 13 часова у Ханиотију, на Касандри, када се 39-годишњи човек из Србије срео са својом бившом партнерком и њиховим заједничким сином, који су такође летовали у том кварту.

Након туче са 21-годишњим сином, 39-годишњак га је ударао у главу оружјем које је носио, а затим га упуцао и ранио у десну бутину.

Повређени младић је одвезен у болницу Полигирос и тамо се тренутно налази на лечењу.

Јутрос су полицајци Полицијске управе Касандра и Тим за превенцију и репресију криминалистичке полиције Управе Халкидики ухапсили 39-годишњег Србина. У његовом власништву пронађена је и заплењена мања количина кокаина.

Према наводима београдских медија, жена је шетала са сином када је наишла на бившег супруга. Прво је уследила свађа, а како преносе грчки медији, бивши је наочиглед сина физички насрнуо на супругу.

Покушавајући да их раздвоји, син је повукао оца у страну, где су прво покушали вербално да рашчисте рачуне. Међутим, отац је у једном тренутку извукао пиштољ и почео сина прво да удара у главу, а потом га је ранио у десну бутину.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала