Ухапшени због сумње да су дивљали на ауто-путу Милош Велики

© Sputnik / Радоје ПантовићСрпска полиција
Српска полиција - Sputnik Србија
Пратите нас
Директор полиције Владимир Ребић изјавио је данас да су припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили две особе осумњичене да су учествовале у догађају који се десио у ноћи између 27. и 28. августа на ауто-путу „Милош Велики", када је група људи запречила ауто-пут, нанела лакше повреде возачима и оштетила више аутомобила, преонси РТС.

Ребић је прецизирао да је полиција приликом претреса стана ухапшених пронашла бакље, палице и друге предмете, за које се сумња да су коришћени приликом извршења овог кривичног дела насилничког понашања.
Директор полиције је додао и да је за једним бројем особа, које су такође идентификоване, расписана потрага и Министарство унутрашњих послова за њима интензивно трага.

Према његовим речима, полиција је одмах након догађаја предузела низ мера и активности у циљу проналаска и идентификације починилаца тог, како је нагласио, вандалског акта.

Оперативним радом, како је навео директор, полиција је убрзо дошла до сазнања о могућим починиоцима овог кривичног дела.

„Очекујем да ће активним радом полиције врло брзо бити пронађене све особе које су извршиле ово кривично дело и да ће оне бити приведене правди и адекватно санкционисане“, рекао је Ребић.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала