Непревазиђена руска „тројка“ освојила Торино

Пратите насTelegramOdyssey
Женско финале Гран-прија у уметничком клизању у Торину донело је много изненађења: четвороструки флип Александре Трусове, светски рекорд Аљоне Косторне и последње место Алине Загитове.

Руске клизачице су освојиле сва три места у женском финалу Гран Прија у уметничком клизању које је одржано у Торину. Прво место је освојила Аљона Костерина, друга је била Ана Шчербакова, док је трећа Александра Трусова. У финале је ушла и четврта Рускиња — Алина Загитова.

© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуПодијум женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину
Подијум женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину - Sputnik Србија
1/12
Подијум женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуБреди Тенел (САД) наступа у женском, појединачном финалу Гран прија у уметничком клизању у Торину
Бреди Тенел (САД) наступа у женском, појединачном финалу Гран прија у уметничком клизању у Торину - Sputnik Србија
2/12
Бреди Тенел (САД) наступа у женском, појединачном финалу Гран прија у уметничком клизању у Торину
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуАлександра Трусова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
Александра Трусова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.  - Sputnik Србија
3/12
Александра Трусова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуАлина Загитова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
Алина Загитова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.  - Sputnik Србија
4/12
Алина Загитова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуАна Шчербакова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
Ана Шчербакова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.  - Sputnik Србија
5/12
Ана Шчербакова (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуАљона Косторна (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
Аљона Косторна (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.  - Sputnik Србија
6/12
Аљона Косторна (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуАљона Косторна (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
Аљона Косторна (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.  - Sputnik Србија
7/12
Аљона Косторна (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуРика Кихира (Јапан) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
Рика Кихира (Јапан) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.  - Sputnik Србија
8/12
Рика Кихира (Јапан) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуАна Шчербакова (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
Ана Шчербакова (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.  - Sputnik Србија
9/12
Ана Шчербакова (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуАлина Загитова (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
Алина Загитова (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.  - Sputnik Србија
10/12
Алина Загитова (Русија) наступа у кратком програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуАљона Косторна (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
Аљона Косторна (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.  - Sputnik Србија
11/12
Аљона Косторна (Русија) наступа у слободном програму женског, појединачног финала Гран прија у уметничком клизању у Торину.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуДруго и треће место у женском појединачном клизању Гран Прија у уметничком клизању у Торину: Ана Шчербакова и Александра Трусова.
Друго и треће место у женском појединачном клизању Гран Прија у уметничком клизању у Торину: Ана Шчербакова и Александра Трусова. - Sputnik Србија
12/12
Друго и треће место у женском појединачном клизању Гран Прија у уметничком клизању у Торину: Ана Шчербакова и Александра Трусова.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала