Чекање, узбуђење, љубав: Најбоље фотографије са венчања 2019. године

Пратите насTelegramOdyssey
Професија свадбеног фотографа данас је изузетно популарна. Фотографи попут сликара раде различитим техникама. Уз то, сваки од њих има свој стил снимања и визију венчања.

Некоме је важније да прави прави психолошки портрет, некоме је ближи стил извештавања, а нечија специјалност је спремање младенаца.

Често се неколико фотографа позива на венчање, тако да сваки од њих заузима своју позицију. Најважнија ствар у избору организације венчања је да ускладите свој став са оним што је важно ухватити. Уместо хиљаду речи о томе шта би фотографије са венчања требало да буду, погледајте само радове добитника награда „Фотограф године са венчања“.

Своје радове послали су фотографи из целог света. Критеријуми по којима су одабрани најбољи снимци: сликовита позадина, оригинални заплет и органска слика.

© Фото : Jeff Chang / International Wedding Photographer of the YearФотографија канадских фотографа Кета и Џефа, који су победили на Међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Фотографија канадских фотографа Кета и Џефа, који су победили на Међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
1/15
Фотографија канадских фотографа Кета и Џефа, који су победили на Међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Xenia Shabanova/ International Wedding Photographer of the YearФотографија естонске фотографкиње Ксеније Шабанове, која је освојила друго место на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Фотографија естонске фотографкиње Ксеније Шабанове, која је освојила друго место на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
2/15
Фотографија естонске фотографкиње Ксеније Шабанове, која је освојила друго место на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Oli Sansom / International Wedding Photographer of the YearСнимак аустралијског фотографа Олија Сансома, који је победио у категорији „Филмска фотографија/аналог на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Снимак аустралијског фотографа Олија Сансома, који је победио у категорији „Филмска фотографија/аналог на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
3/15
Снимак аустралијског фотографа Олија Сансома, који је победио у категорији „Филмска фотографија/аналог на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Marcis Baltskars / International Wedding Photographer of the YearФотографија литванског фотографа Марциса Балтскарса, који је победио у категорији „Са висине“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Фотографија литванског фотографа Марциса Балтскарса, који је победио у категорији „Са висине“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
4/15
Фотографија литванског фотографа Марциса Балтскарса, који је победио у категорији „Са висине“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Rafał Donica/ International Wedding Photographer of the YearФотографија пољског фотографа Рафала Доника, који је победио у категорији „Црно-бело“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Фотографија пољског фотографа Рафала Доника, који је победио у категорији „Црно-бело“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
5/15
Фотографија пољског фотографа Рафала Доника, који је победио у категорији „Црно-бело“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Victoria Sprung / International Wedding Photographer of the YearФотографија америчке фотографкиње Викторије Спрунг, победнице у категорији „Један снимак“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Фотографија америчке фотографкиње Викторије Спрунг, победнице у категорији „Један снимак“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
6/15
Фотографија америчке фотографкиње Викторије Спрунг, победнице у категорији „Један снимак“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Angela Ruscheinski / International Wedding Photographer of the YearСнимак канадског фотографа Ангела Рушеинског, победника у категорији „Девојачко вече“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Снимак канадског фотографа Ангела Рушеинског, победника у категорији „Девојачко вече“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
7/15
Снимак канадског фотографа Ангела Рушеинског, победника у категорији „Девојачко вече“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Ruan Redelinghuys / International Wedding Photographer of the YearСнимак јужноафричког фотографа Руана Ределингуиса, победник у категорији „Епска локација“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Снимак јужноафричког фотографа Руана Ределингуиса, победник у категорији „Епска локација“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
8/15
Снимак јужноафричког фотографа Руана Ределингуиса, победник у категорији „Епска локација“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Ben Appleby / International Wedding Photographer of the YearСнимак британског фотографа Бен Еплбаја, финалисте у категорији „Плесни подијум“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Снимак британског фотографа Бен Еплбаја, финалисте у категорији „Плесни подијум“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
9/15
Снимак британског фотографа Бен Еплбаја, финалисте у категорији „Плесни подијум“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Krzysztof Krawczyk / International Wedding Photographer of the YearСнимак пољског фотографа Кристофа Кравцика, финалисте у категорији „Портрет пара“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Снимак пољског фотографа Кристофа Кравчика, финалисте у категорији „Портрет пара“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
10/15
Снимак пољског фотографа Кристофа Кравцика, финалисте у категорији „Портрет пара“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Raïs De Weirdt/ International Wedding Photographer of the YearФотографија белгијског фотографа Рајса де Верта, финалиста у категорији „Девојачко вече“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Фотографија белгијског фотографа Рајса де Верта, финалиста у категорији „Девојачко вече“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
 - Sputnik Србија
11/15
Фотографија белгијског фотографа Рајса де Верта, финалиста у категорији „Девојачко вече“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Gaelle Le Berre/ International Wedding Photographer of the YearСнимак аустралијског фотографа Гаеља ле Бере, победника у категорији „Плесни подијум“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Снимак аустралијског фотографа Гаеља ле Бере, победника у категорији „Плесни подијум“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
12/15
Снимак аустралијског фотографа Гаеља ле Бере, победника у категорији „Плесни подијум“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Steven Herrschaft/ International Wedding Photographer of the YearСнимак немачког фотографа Стивена Хершафта, финалиста у категорији „Јединствени снимак“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Снимак немачког фотографа Стивена Хершафта, финалиста у категорији „Јединствени снимак“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
13/15
Снимак немачког фотографа Стивена Хершафта, финалиста у категорији „Јединствени снимак“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Ben Appleby/ International Wedding Photographer of the YearСнимак британског фотографа Бен Еплбаја, који је победио у међународног фокатегорији „Соло портрет“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Снимак британског фотографа Бен Еплбаја, који је победио у међународног фокатегорији „Соло портрет“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
14/15
Снимак британског фотографа Бен Еплбаја, који је победио у међународног фокатегорији „Соло портрет“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
© Фото : Misscha Bättig / International Wedding Photographer of the YearСнимак швајцарског фотографа Мише Батига, финалисте у категорији „Са висине“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Снимак швајцарског фотографа Мише Батига, финалисте у категорији „Са висине“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“. - Sputnik Србија
15/15
Снимак швајцарског фотографа Мише Батига, финалисте у категорији „Са висине“ на међународном такмичењу „Фотограф године са венчања“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала