Минимализам заувек: Најбоље спортске фотографије Спутњика за 2019. годину

Пратите насTelegramOdyssey
Погледајте најбоље минималистичке снимке фотографа Спутњика.

Спортска фотографија је посебан жанр фотографије. Комбинује динамику, енергију, ритам и емоције.

Један од стилских средстава овог жанра је минимализам. Захваљујући овом приступу, пажња гледаоца усмерена је на један објект. Експресивност се постиже захваљујући боји, линијама, једноставности кадра.

© Sputnik / Alexey Filippov / Уђи у фото-галеријуГлавни тренер фудбалске репрезентације Русије Станислав Черчесов на тренингу репрезентације пред меч квалификација за Европско првенство 2020. против белгијске репрезентације у Бриселу.
Главни тренер фудбалске репрезентације Русије Станислав Черчесов на тренингу репрезентације пред меч квалификација за Европско првенство 2020. против белгијске репрезентације у Бриселу. - Sputnik Србија
1/14
Главни тренер фудбалске репрезентације Русије Станислав Черчесов на тренингу репрезентације пред меч квалификација за Европско првенство 2020. против белгијске репрезентације у Бриселу.
© Sputnik / Yaroslav Neyelov / Уђи у фото-галеријуРуски голман Илија Коновалов током утакмице између репрезентација Русије и Финске на играма Хокејашке лиге Шведске у Јарослављу.
Руски голман Илија Коновалов током утакмице између репрезентација Русије и Финске на играма Хокејашке лиге Шведске у Јарослављу. - Sputnik Србија
2/14
Руски голман Илија Коновалов током утакмице између репрезентација Русије и Финске на играма Хокејашке лиге Шведске у Јарослављу.
© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Уђи у фото-галеријуБолад Апити (Француска) и Мак Хартунг (Немачка) у полуфиналном мечу током мушког појединачног првенства на међународном мачевалачком турниру Москoвска сабља 2019.
Болад Апити (Француска) и Мак Хартунг (Немачка) у полуфиналном мечу током мушког појединачног првенства на међународном мачевалачком турниру Москoвска сабља 2019. - Sputnik Србија
3/14
Болад Апити (Француска) и Мак Хартунг (Немачка) у полуфиналном мечу током мушког појединачног првенства на међународном мачевалачком турниру Москoвска сабља 2019.
© Sputnik / Vladimir Pesnya / Уђи у фото-галеријуАполинарија Панфилова на такмичењу у уметничком клизању парова у јуниорској конкуренцији у финалу Гранд прија у Торину.
Аполинарија Панфилова на такмичењу у уметничком клизању парова у јуниорској конкуренцији у финалу Гранд прија у Торину. - Sputnik Србија
4/14
Аполинарија Панфилова на такмичењу у уметничком клизању парова у јуниорској конкуренцији у финалу Гранд прија у Торину.
© Sputnik / Vladimir Sergeev / Уђи у фото-галеријуНиколас Хубер на светском турниру „Руски Гранд при 2019“ у Москви.
Николас Хубер на светском турниру „Руски Гранд при 2019“ у Москви. - Sputnik Србија
5/14
Николас Хубер на светском турниру „Руски Гранд при 2019“ у Москви.
© Sputnik / Alexander Vilf / Уђи у фото-галеријуХари Хант у финалу мушког ронилачког такмичења на 18. Светском првенству у акватици у јужнокорејском Гвангџуу.
Хари Хант у финалу мушког ронилачког такмичења на 18. Светском првенству у акватици у јужнокорејском Гвангџуу. - Sputnik Србија
6/14
Хари Хант у финалу мушког ронилачког такмичења на 18. Светском првенству у акватици у јужнокорејском Гвангџуу.
© Sputnik / Alexey Filippov / Уђи у фото-галеријуРуске атлетичарке Анастасија Шишмакова, Анастасија Максимова, Марија Толкачева, Вера Бирјукова и Ангелика Стубајло на такмичењу из ритмичке гимнастике на 2. Европским играма у Минску.
Руске атлетичарке Анастасија Шишмакова, Анастасија Максимова, Марија Толкачева, Вера Бирјукова и Ангелика Стубајло на такмичењу из ритмичке гимнастике на 2. Европским играма у Минску. - Sputnik Србија
7/14
Руске атлетичарке Анастасија Шишмакова, Анастасија Максимова, Марија Толкачева, Вера Бирјукова и Ангелика Стубајло на такмичењу из ритмичке гимнастике на 2. Европским играма у Минску.
© Sputnik / Alexandr Kryazhev / Уђи у фото-галеријуЖан-Кристоф Алард на такмичењу у алпском скијању на 29. Зимској универзијади 2019.
Жан-Кристоф Алард на такмичењу у алпском скијању на 29. Зимској универзијади 2019. - Sputnik Србија
8/14
Жан-Кристоф Алард на такмичењу у алпском скијању на 29. Зимској универзијади 2019.
© Sputnik / Grigory Sysoev / Уђи у фото-галеријуГимнастичарка на церемонији жреба за завршну фазу Европског првенства у фудбалу 2020. године.
Гимнастичарка на церемонији жреба за завршну фазу Европског првенства у фудбалу 2020. године. - Sputnik Србија
9/14
Гимнастичарка на церемонији жреба за завршну фазу Европског првенства у фудбалу 2020. године.
© Sputnik / Alexey Filippov / Уђи у фото-галеријуНазем Амин Мајлс (Сан Марино) и Александар Гостијев (Азербејџан) у борбама за бронзану медаљу у слободном рвању међу мушкарцима у тежинској категорији до 86 кг на 2. Европским играма у Минску.
Назем Амин Мајлс (Сан Марино) и Александар Гостијев (Азербејџан) у борбама за бронзану медаљу у слободном рвању међу мушкарцима у тежинској категорији до 86 кг на 2. Европским играма у Минску. - Sputnik Србија
10/14
Назем Амин Мајлс (Сан Марино) и Александар Гостијев (Азербејџан) у борбама за бронзану медаљу у слободном рвању међу мушкарцима у тежинској категорији до 86 кг на 2. Европским играма у Минску.
© Sputnik / Ilya Timin / Уђи у фото-галеријуУчесник Отвореног првенства Русије и шампионата у снегу и годишњег Трансоњечког међународног маратона 2019. у водама језера Оњега.
Учесник Отвореног првенства Русије и шампионата у снегу и годишњег Трансоњечког међународног маратона 2019. у водама језера Оњега. - Sputnik Србија
11/14
Учесник Отвореног првенства Русије и шампионата у снегу и годишњег Трансоњечког међународног маратона 2019. у водама језера Оњега.
© Sputnik / Alexey Filippov / Уђи у фото-галеријуШпанска тенисерка Гарбиње Мугурус у Паризу.
Шпанска тенисерка Гарбиње Мугурус у Паризу. - Sputnik Србија
12/14
Шпанска тенисерка Гарбиње Мугурус у Паризу.
© Sputnik / Alexandr Kryazhev / Уђи у фото-галеријуНемачка сноубоардисткиња Мелина Меркхофер на Универзијади у Краснојарску.
Немачка сноубоардисткиња Мелина Меркхофер на Универзијади у Краснојарску. - Sputnik Србија
13/14
Немачка сноубоардисткиња Мелина Меркхофер на Универзијади у Краснојарску.
© Sputnik / Alexey Filippov / Уђи у фото-галеријуРуски спортисти у финалу групног такмичења на Светском првенству из гимнастике у Штутгарту.
Руски спортисти у финалу групног такмичења на Светском првенству из гимнастике у Штутгарту. - Sputnik Србија
14/14
Руски спортисти у финалу групног такмичења на Светском првенству из гимнастике у Штутгарту.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала