Завршена највећа хуманитарна акција под слоганом „Одбране светиња“ на нашем простору

© Фото : Марко Ковачевић/ФејсбукНикшићани су након молебана изашли на литију у великом броју носећи билборд са ликом патријарха Павла
Никшићани су након молебана изашли на литију у великом броју носећи билборд са ликом патријарха Павла - Sputnik Србија
Пратите нас
Акција добровољног давања крви у организацији „Михољског збора“ под геслом : „Крв ћемо подијелити са свима – Светиње не дамо никоме“ у којој су учествовали сви градови Црне Горе али и вјерници из Србије и Републике Српске, управо је завршена.

Предсједник удружења „Михољски збор“ Здравко Нишавић казао је да ову акцију по обиму ,величини и броју оних који су подржали можемо сврстати у највећу акцију овога типа на нашем простору, јер је учествовало више од 1000 људи ,док је прикупљено 447 јединица крви, од тога око 300 у Црној Гори.

„Посебну захвалност дугујемо и нашој браћи других вјероисповести који су подржали нашу акцију ,директно учествујући у њој и тиме доказали да смо по крви сви једнаки и да поштовањем једни других, поштујемо и наше вјере ,а самим тим и Светиње које бранимо“, кратко је казао Нишавић за Спутњик.

Подсјетимо, организатори ове хуманитарне акције недавно су тврдили да су били привођени и под репресијом црногорске полиције само због тога што је акција покренута под слоганом - „Одбране светиња“

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала