Дачић отишао са места шефа дипломатије – шта то значи за спољну политику?

© SputnikОд четвртка до четвртка
Од четвртка до четвртка - Sputnik Србија
Пратите нас
Сазнали смо циљеве нове Владе Србије, на Ист риверу је одржана мучна седница о Косову и Метохији али ништа мање мучне нису ни поруке које је Џо Бајден упутио на рачун Космета и БиХ. Поред свих ових, за нашег госта проф. Владимира Вулетића свакако јесте и тема зашто је одлазећи црногорски режим у паници због пописа најављеног за наредну годину.

Њега смо у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ питали како оцењује идеју да мандат владе и Народне скупштине буде орочен на годину и по дана? Ивица Дачић више неће бити шеф дипломатије, шта то значи за спољну политику Србије? Да ли има краја провокацијама приштинских званичника – Мелиза Харадинај Стубла појавила се на видео-седници УН испред паноа на коме је писало „Република Косово“ и са заставом такозваног Косова? Шта можемо да очекујемо од  америчког демократског кандидата Џоа Бајдена када је већ у предизборној кампањи пласирао два визионарска документа – један о Космету, а други о  Босни и Херцеговини? Зашто је одлазећи црногорски режим у паници због пописа који је најављен за наредну годину?

Емисију „Од четвртка до четвртка” слушајте на таласима радија Студио Б у 21 час и гледајте на нашем јутјуб каналу Спутњик Србија. Уредник и водитељ је Наташа Милосављевић.

Од четвртка до четвртка: Владимир Вулетић
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала