СНП се нада да ће партије сходо партијском учешћу добити места по дубини

© Sputnik / Небојша ПоповићВасилије Лалошевић, СНП, Црна Гора
Василије Лалошевић, СНП, Црна Гора - Sputnik Србија
Пратите нас
Мора се све урадити да Црна Гора 2. децембра добије Владу која ће демонтирати цијели систем који није био добар, поручено је из СНП-а након састанка са мандатаром Здравком Кривокапићем.

"Састанак је буо у констексту тога. Договорили смо се да наставимо даљу комуникацију и то је позитивно апострофирано. Надам се да ће политичке партије сходо партијском учешћу добити мјеста по дубини. Ми ћемо урадити све за шта смо се свих деценија борили. Састанак је био кооперативан и на правом смо путу да 2. децембра кажемо да у Црној Гори више никад неће бити исто као што је било до тада. Нова власт ће покзати одговорност и према својим бирачима и према свим грађанима Црне Горе", казао је Василије Лалошевић.

Каже како је сувише рано говорити о мјестима.

"Након сјутрашњег састанка шефова посланичких клубова ми ћемо направити списак. Пратићемо законску регулативу. Имамо људе који би покрили одговорне позиције али у овом тренутку би било неодговорно да захтјевамо било каква имена. По дубини у овом тренутку не бих ишао. Нека нико не брине од народа Црне Горе да промјена неће бити. Биће их", поручио је он.

Подсјетимо, састанку није присуствовао лидер СНП Владимир Јоковић.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала