Председник Бразила се похвалио комплиментима које му је уделио Путин /видео/

© Eraldo PeresЖаир Болсонаро
Жаир Болсонаро - Sputnik Србија
Пратите нас
Бразилски председник Жаир Болсонаро објавио је видео обраћања Владимира Путина на самиту БРИКС-а, који је том приликом истакао „најбоље мушке особине и вољу“ бразилског лидера, који је био заражен ковидом 19, и рекао да су његови поступци „пример храброг вршења своје дужности“, преноси портал „Естадо".

Према наводима Болсонара, Путин је одржао говор пред крај самита БРИКС-а, који је због вируса корона организован у форми видео-конференције, наводи се у чланку.

​Путин је ове године председавајући самита. Говор је одржао на руском језику, а Болсонаров тим је превео Путинову изјаву. Руски председник на снимку говори о борби против пандемије и чињеници да је и бразилски председник био заражен ковидом 19.

„Показали сте најбоље мушке особине и вољу. Решењу свих питања приступили сте полазећи од интереса вашег народа, ваше земље, а тек онда сте се бавили одлукама везаним за Ваше здравље. Ово је за све нас пример не само храброг вршења своје дужности, већ и испуњавања својих обавеза као шефа државе“, рекао је Путин на снимку који је објавио Болсонаро.

„Није нам било лако да радимо ове године, али Ви сте још били заражени короном и врло храбро сте прошли кроз то искушење. Желим Вам све најбоље, пре свега, здравље. Сви смо видели колико вам је било тешко“, рекао је председник Русије.

Прочитајте још:

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала