Да ли је Србија на Бајденовој листи приоритета?

Пратите нас
Џозеф Бајден и званично je нови 46. амерички председник, уместо Валентина Инцка у Босну и Херцеговину стиже Немац Кристијан Шмит, у Србији је поднета прва приватна тужба против НАТО, док је Грчка најавила проширивање  територијалних вода у Јонском мору. Свој став о овим темама даће бивши шеф дипломатије СР Југославије Владислав Јовановић.
Од четвртка до четвртка Владислав Јовановић

Јовановића ћемо у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ питати како ће Бајден ујединити, од грађанског рата, никада подељенију Америку? Шта можемо да очекујемо у односима Беле Куће са Москвом и Пекингом?  Да ли ће Бајден заузети оштрији став има према Кини И да ли ће Русија и даље бити дежурни кривац? Спремају ли демократе Камалу Харис за новог демократског канидата? 

За шта се Доналд Трамп спрема? Могу ли САД са Бајденом да допринесу напретку Косова, али и Србије? Хоће ли нови високи представник у БиХ Кристијан Шмит бити уједни И последњи на тој функцији? Да ли ће И српски војници бити обештећени као италијански због  болести изазваних НАТО агресијом у којој се користио осиромашени уранијум? Шта за Грчку значи проширење територијалних вода са 6 на 12 миља у Јонском мору и како ће то утицати на већ затегнуте односе са Турском?

Емисију коју води и уређује Наташа Милосављевић слушајте на таласима радија Студио Б у 21 сат и гледајте на нашем Јутјуб каналу.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала