Вести: Брисел пооштрава курс према Москви/видео/

© Sputnik / СпутњикСпутњик инфо
Спутњик инфо - Sputnik Србија, 1920, 05.03.2021
Пратите нас
Пратите вести Радија Спутњик.

Данас у вестима:

  • Кризни штаб пооштрио епидемиолошке мере - од суботе у подне до понедељка ујутру у целој Србији раде само продавнице хране, лекова и бензинске пумпе. У Београду нема прелазака нових болница у у ковид систем - ако се попуне капацитети, пацијенти ће се из престонице слати у Крушевац.
  • Раздор у ЕУ због коронавируса - Данска и Аустрија с Израелом договориле истраживање о вакцини, Француска негодује. Они се не сналазе с ковидом још од несолидарности у набавци маски и респиратора, кажу аналитичари.
  • Брисел пооштрава курс према Русији - то је показала и последња посета председника Савета Европе Молдавији, Грузији и Украјини. Политиколози упозоравају да то не решава регионалне сукобе, већ додатно погоршава ситуацију.
  • Откривамо: да ли се након изненадног састанка лидера водећих странака у БиХ с представницима Запада очекују нови притисци на Републику Српску?
  • Умировљени епископ захумско-херцеговачки Атанасије Јевтић бићe сахрањен сутра на гробљу манастира Тврдош у Требињу. „Не могу замислити да га нема“, каже у изјави за Спутњик академик Матија Бећковић.

Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала