Новинари Кремља и Беле куће стигли у вилу у Женеви /видео/

© Sputnik / Бастьен Галле / Уђи у базу фотографијаПрес-центар за новинаре који ће пратити самит председника Русије и САД у Женеви
Прес-центар за новинаре који ће пратити самит председника Русије и САД у Женеви - Sputnik Србија, 1920, 16.06.2021
Пратите нас
Новинари који прате активности Кремља и Беле куће стигли су скоро у исто време у вилу Ла Гранж у којој ће за неколико сати почети састанак лидера Русије и САД, преноси дописник Спутњика.
Новинари су ушли кроз иста врата и прошли безбедносну проверу. Након тога су се представници руских медија упутили у једном, а америчких у другом правцу.
TELEGRAMMMM "{$url}"
На путу до прес-центра новинари су морали да прођу неколико безбедносних контрола, а сваки пут су им провераване акредитације.
Иако су прес-центри руских и америчких новинара на различитим местима, на крају су се они састали код улаза у вилу у којој ће се одржати самит. Сниматељи су се „бацили“ на посао испред виле, а дописници су пожурили у прес-центре.
​Тамо осим кафе и чаја и закуске служе и сладолед, што је веома тражено с обзиром да ће, према прогнози, температура ваздуха достићи и 30 степени Целзијуса.
Подсетимо, руски и амерички председник састаће се у Женеви у вили „Ла Гранж“, која се налази у истоименом парку, највећем у том швајцарском граду.
Прочитајте још:
 
 
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала