Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

Италијан храбри Новака: „Мораш да будеш поносан...“

© REUTERS / MIKE SEGARНовак Ђоковић током дуела са Штруфом на Олимпијским играма
Новак Ђоковић током дуела са Штруфом на Олимпијским играма - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2021
Пратите нас
Дебакл који је Новак Ђоковић доживео на Олимпијским играма у Токију и даље је актуелан у свету тениса, а огласио се и чувени италијански новинар Убалдо Сканагата који је велики поштовалац лика и дела српског аса.
Зато и не чуди што је храбрио Нолета после свега што се издешавало „Земљи излазећег “ где није освојио медаљу, а борио се за две бронзе...
Убалдо и Ђоковић имали су разговор у којем му је Италијан поручио да нема за чиме да жали.
„Рекао сам му да мора да буде поносан на избор који је направио, чак и ако резултати нису били онакви како је он замислио. Као и да не сме да му буде жао због избора који је донео одлазећи у Токио на Олимпијске игре“, поделио је Убалдо с јавношћу део разговора о чему је причао са најбољим тенисером данашњице.
Али, није Убалдо једини који је узео да храбри Новака Ђоковића, у његову одбрану од бројних напада и хајке која се води против Србина, стала је и легендарна америчка тенисерка Крис Еверт, која је поручила да је Новак велики и да сви морају да цене његову величину, јер је спреман да уђе у 'ровове' за своју земљу.
Надал је искористио прилику да засоли Ђоковићеву рану
Рускиња која је победила Ђоковића: Остварио ми се сан, била ми је част
Срушио је Ђоковића, разбио је Руса: „Ово је непроцењиво!“ /видео, фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала