Снимак открива зашто је настао хаос: „Пређена је црвена линија“ /видео/

© VALERY HACHEДетаљ са утакмице Нице и Марсеја
Детаљ са утакмице Нице и Марсеја - Sputnik Србија, 1920, 24.08.2021
Пратите нас
Скандалозна дешавања у утакмици француског фудбалског првенства између Нице и Марсеја су навела и министарку спорта Роксану Марасинеану да се огласи, након што је објављен и снимак који показује како је до дошло до великог сукоба навијача и фудбалера.
Подсетимо, утакмица француске Лиге 1 између Нице и Марсеја је прекинута пошто су навијачи домаће екипе улетели на терен и напали фудбалере противничке екипе.
Претходно су они гађали флашицама фудбалера Дмитрија Пајеа, који је потом узвратио, враћајући пластичну амбалажу на трибине.
Инцидент у Ници између навијача тог клуба и фудбалера Марсеја - Sputnik Србија, 1920, 22.08.2021
Потпуни хаос у Ници – навијачи гађали фудбалера флашом, па улетели на терен!
Пајеово одбијање да буде „глинени голуб“ изазвало је бес навијача Нице који су прескочили ограду и ушли у терен, нападајући играче и наносећи им повреде.
Арбитри су послали фудбалере у свлачионице, играчи Нице су хтели да наставе меч, али је управа Марсеја то одбила, с обзиром на то да су поједини играчи били онемогућени да поново заиграју, због нанетих повреда.
Министарка спорта је навела да ће уследити оштре санкције за оне који буду утврђени као одговорни за хаос.
Хорхе Сампаоли  - Sputnik Србија, 1920, 23.08.2021
Објављени детаљи незапамћеног скандала у Француској /фото, видео/
„Неприхватљиво је да навијачи бацају предмете на терен и да преносе насиље на терен. Клубови домаћини утакмица морају изнад свега да обезбеде сигурност играчима, тренерима и судијама, али и да воде рачуна о ономе што се дешава на трибинама. Пређена је црвена линија“, навела је Марасинеану.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала