- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Шта је нова мисија Ердогана на Балкану /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Турски председник најавио посету земљама Западног Балкана. Уколико вешто игра, Београд би преко Анкаре могао да ублажи албански и бошњачки екстремизам, сматрају аналитичари .
Наш једини циљ је био да се покаже истина, поручио Гидеон Грајф , председавајући Независне међ. комисије за истраживање страдања свих народа у сребреничкој регији, која тврди да се у Сребреници није догодио геноцид.
Самит Г7 на којем је председник Сједињених Држава остао глув на молбе западног света да се продужи операција на аеродрому у Кабулу је личио на расуло какво је и повлачење Американаца из Авганистана, кажу стручњаци.
Уочи обележавања Дана независности у Кијев допутовао васељенски патријарх Вартоломеј. Протојереј Дарко Ђого тврди да ће након његове посете доћи до ескалације напада на канонску Украјинску православну цркву.
Историчари упозоравају на тотални хаос у настави, јер српској деци сервирају хашку истину о деведестим годинама прошлог века
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала