- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: САД ће се активно укључити у решавање такозваних „незавршених“ послова у региону /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Обележавањем Свете Петке у Србији почиње сезона слава. Лекари и црквени великодостојници кажу да се треба прилагодити епидемијским условима и предстојеће славе обележавати у најужем кругу.
Поруке Габријела Ескобара – о санкцијама појединцима у БиХ и о односима са Србијом – говоре да ће се САД активно укључити у решавање такозваних „незавршених“ послова у региону, оцењују аналитичари.
Иза идеје Бакира Изетбеговића да се састане са Александром Вучићем како би смирио ситуацију у БиХ – не стоји добра намера, већ идеја да се ствари додатно издраматизују, сматрају политиколози.
Трећи блок „Костолца Б“ биће међу последњим термоелектранама на угаљ коју ће Кина изградити у Европи. Истражујемо – зашто Србија и даље гради термоелектране на угаљ док Европа покушава да пређе на зелену енергију?
Ванредног професора на Одељењу за историју Филозофског факултета, Милоша Ковића питали смо због чега му прети избацивање са посла?
У оквиру манифестације „Дани слободе”, сутра ће бити премијерно приказан филм „Градоначелник”, који се бави заоставштином Бранка Пешића. Шта је то што Пешића издваја од других?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала