Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Изненада преминуо начелник Забеле

CC BY-SA 4.0 / Википедија/Bojan Cvetanović / Казнено поправни дом Забела
Казнено поправни дом Забела - Sputnik Србија, 1920, 08.11.2021
Пратите нас
Управа за извршење кривичних санкција је саопштила да је изненада, у својој 43. години, преминуо начелник Посебног одељења Казнено-поправног завода Пожаревац (Забела) Горан Ненадовић, који је ту функцију обављао од тренутка кад је Посебно одељење отворено 2010. године.
„Изгубили смо колегу кога смо сви волели и једног од највећих професионалаца који се није штедео у свом послу са многобројним ризицима које је он носио. Ненадовић је био, изнад свега, пријатељ на кога смо сви могли да рачунамо у свакој ситуацији и зато не постоје речи којима бисмо могли да опишемо празнину коју је оставио иза себе. Шта год да кажемо како бисмо га описали, мало је кад су у питању његови људски квалитети“, наведено је у саопштењу.
Додаје се да је Ненадовић у својој дугогодишњој каријери учествовао у бројним домаћим и међународним пројектима везаним за извршење казне затвора у европским и светским оквирима и да се трудио да најбоље примере из светске праксе примени приликом писања бројних законских и подзаконских аката у Србији, пренео је Танјуг.
„Волео је своју породицу, систем у коме је радио и фудбал и стрељаштво којима је био подједнако предан“, саопштили су Управа за извршење кривичних санкција и колектив КПЗ Пожаревац (Забела) и упутили најдубље и искрено саучешће породици Ненадовић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала