- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Три западна сценарија против Бањалуке /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
У порти Цркве светог Александра Невског на Дорћолу откривена биста том руском кнезу, војсковођи и светитељу. Он је наш најрођенији, ближњи, рођен је у руском народу, али је исто вољен и у српском народу, поручио патријарх Порфирије.
Након писма америчког државног секретара Ентонија Блинкена председништву БиХ прича о три западна сценарија против Бањалуке добија на актуелности. Између одустајања од Декларације о интересима РС, санкција и рата, анализирамо који сценарио је најпогубнији?
Борбе Јерменије и Азербејџана обустављене након два позива руског министра одбране Сергеја Шојгуа. Аналитичари кажу – циљ ескалације био је да се Русија увуче у конфликт што представља наставак оркестрираног стварања притиска на руске границе.
Посета хрватског премијера Андреја Пленковића Косову показала је да Загреб не подржава само такозвану независност, већ и да ће се ангажовати у неким специфичним областима као што је војна сарадња, тврде стручњаци
„Гугл клауд“, „Снепчет“ и „Фејсбук“ поново пали на одређено време што је други пут да се тако нешто догоди у два месеца. Откривамо – шта су могући узроци све чешћих падова друштвених мрежа и чет апликација?
Може ли спортски успех да врати и подигне колективно самопоуздање нације, да учини да се осетимо јачим, у рангу са „великим“, па и већим од њих?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала