- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Да ли Ердоган жели већи утицај на постсовјетском простору /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Именовањем Башкима Јашарија, потомка Адема Јашарија, за новог команданта Косовских безбедносних снага, Приштина шаље поруку да терористичка ОВК и даље постоји, тврде политиколози.
Од најава Виоле фон Крамон да ће Берлин мењати курс према Београду, много је значајније то што је Аналена Бербок, будућа шефица дипломатије, у веома добрим личним односима са Вјосом Османи, упозоравају стручњаци.
Турска наоружава Кијев, а нуди се да буде миротворац између Русије и Украјине. Да ли на тај начин Реџеп Тајип Ердоган жели већи утицај на постсовјетском простору или је реч о унутрашњим политичким играма?
Пољска ограничила хуманитарним организацијама и новинарима приступ граници са Белорусијом, где се и даље одвија мигрантска криза. Да је то Белорусија учинила, Брисел би већ увео нове санкције Минску, кажу аналитичари.
Због превеликог интересовања младих за добијање бесплатних кућа на селу држава издвојила још пара за ту намену. Откривамо који делови Србије су најинтересантнији и зашто?
Кризни штаб одлучио да распуст неће бити померен – нове мере се уводе искључиво против путника који долазе из земаља Јужне Африке. А ми откривамо како је омикрон, поред здравства, утицао и на крипто-тржиште?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала