- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Марин Ле Пен: Снабдевање Украјине оружјем је на ивици учествовања у сукобу

© AP Photo / Thibault CamusМарин Ле Пен
Марин Ле Пен - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2022
Пратите нас
Снабдевање Украјине оружјем на ивици је учествовања у сукобу у тој земљи, рекла је кандидаткиња за председника Француске Марин Ле Пен.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму, а све видео садржаје на платформи „Одиси“ (odysee.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Рат са Русијом био би високог интензитета и не желим да Француска учествује у њему. Најбољи начин да се помогне Украјинцима је да се постигне мир”, рекла је Ле Пен за БФМ телевизију.
Она се осврнула и на санкције које су Западне земље увеле против Москве, речима да се противи рестрикцијама које ће „начинити француски народ првом жртвом“. Посебно је истакла могућност забране увоза руских енергената.
„Ембарго на руски гас и нафту имао би катаклизмичке последице за Французе. Не желим да жртвујем Французе, њихову куповну моћ, њихове послове, француску економију“, рекла је Ле Пен, која се сматра једном од најозбиљнијих противкандидата француском председнику Емануелу Макрону на предстојећим изборима заказаним за 10. април.
Графит на ком су заставе ЕУ и САД - Sputnik Србија, 1920, 13.03.2022
РУСИЈА
Запад у шоку и паници али кључног одговора нема – шта даље? /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала