- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Преврнуо се трицикл у Египту, погинуло осморо деце

CC0 / / Трицикл
Трицикл - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2022
Пратите нас
Најмање осморо деце погинуло је данас када се путнички трицикл преврнуо и потонуо у каналу за наводњавање у египатској делти Нила, саопштиле су власти, преноси АП.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Несрећа се догодила у граду Итаи ел Баруд у провинцији Бухејра, а деца су била радници у фабрици у овом граду, који је око 140 километара северно од престонице Каира, наводи се у полицијском саопштењу.
Како је саопштено, у моторном возилу на три точка превозило се најмање 13 особа, када се преврнуло и потонуло у каналу рано јутрос.
Спасиоци су извукли тела осморо деце старости између 12 и 15 година, саопштиле су здравствене власти.
Најмање четворо њих је преживело несрећу, а спасиоци трагају за још најмање једном особом, преноси Танјуг.
Узрок ове несреће се истражује, саопштило је тужилаштво, а АП наводи да су саобраћајне несреће уобичајене у Египту пошто су путеви често лоше одржавани и недостаје саобраћајна сигнализација.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала