Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Полицајац из Новог Сада ухапшен због сумње да је учествовао у отмици и мучењу

© Sputnik / Александар МилачићЗначка полиције Србије
Значка полиције Србије - Sputnik Србија, 1920, 27.06.2022
Пратите нас
Припадници Сектора унутрашње контроле МУП-а ухапсили су полицијског службеника из Новог Сада и још једну особу због сумње да су починили отмицу.
Ухапшен је С. С. (1998), полицијски службеник из ПУ Нови Сад и С. М. (2001) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело отмица, саопштио је МУП.
Како се сумња, С. М. је јуче ујутру довео двадесетдвогодишњег младића, којег је претходно познавао, у један локал у Бачком Јарку, где их је чекао полицијски службеник С. С.
Потом су, како се сумња, С. М. и С. С. оштећеном задали више удараца рукама, ногама, палицом и пиштољем и захтевали од њега 400 евра на име непостојећег дуга, што су снимили и снимак послали девојци оштећеног.
Осумњичени су након тога одвели оштећеног у подрум куће С. С. где су га, како се сумња, везали и наставили његово физичко малтретирање, да би га потом пустили и запретили му да им мора дати новац, као и да ће наудити његовој породици уколико буде пријавио полицији.
Након тога, двадеседвогодишњем младићу је указана лекарска помоћ у Клиничком центру Војводине.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду, пренео је РТС.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала