Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Гужве на границама: На Градини се чека сатима

© Sputnik / Сенка МилошУлазак у Бугарску - гранични прелаз Градина.
Улазак у Бугарску - гранични прелаз Градина. - Sputnik Србија, 1920, 03.07.2022
Пратите нас
Услед појачаног саобраћаја током летње сезоне, на граничним прелазима чека се од 40 минута до неколико сати.
На ауто-путу Е-80, услед појачаног прилива путничких возила формирана је колона аутомобила од граничног прелаза Градина до зоне портала Прогон, саопштили су Путеви Србије.
Испред десне цеви тунела Пржојна Падина обустављен је пролаз за сва возила, наводи се у саопштењу од 13.45 часова.
Репортер РТС-а јавља да је испред Димитровграда формирана километарска колона возила, у три траке, и да се чека више од четири сата.
Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова, на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за путничка возила је 100 минута, преноси Танјуг.
Како наводе ЈП „Путеви Србије“, на граничном прелазу Хоргош, на улазу, задржавање за путничка возила је 30 минута. На граничном прелазу Прешево, на улазу, задржавање за путничке аутомобиле је 40 минута.
На граничном прелазу Јабука, на улазу, задржавање за путничка возила је 40 минута, а на граничном прелазу Гостун, на излазу, задржавање за 30 минута.
На граничном прелазу Котроман, на улазу/излазу, задржавање за путничка и теретна моторна возила, и за аутобусе је 45 минута.
За терена возила на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање је 60 минута, на Шиду 120 минута, а на граничном прелазу Батровцима 60 минута.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала