- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руска амбасада у Босни и Херцеговини: Русија доноси мир

© Sputnik / Виталий Аньков / Уђи у базу фотографијаЗастава Русије
Застава Русије - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2022
Пратите нас
Русија доноси мир и надамо се да ће то схватити они кратковиди политичари који чак и у жару предизборне расправе дозвољавају себи антируске изјаве, поручили су из Амбасаде Русије у Босни и Херцеговини поводом недавних изјава политичара БиХ о тој земљи.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

У саопштењу се истиче да Русију у суштини уопште не занимају овакве изјаве јер хоће да постигне све циљеве које је себи поставила, преноси РТРС.

„Захвални смо оним политичарима и обичним грађанима БиХ, а има их више, који деле наше вредности, који разумеју да је Русија урадила све, чак и више да створи услове за формирање једнаке и недељиве безбедности за све, док нас арогантно нису желели да чују, истовремено гурајући војну машину НАТО-а према нашим границама“, навели су из Амбасаде.

Амбасада Русије у БиХ изразила је захвалност и онима који схватају да Русија има исто право на обезбеђење властите безбедности као они који хегемонистички проглашавају читав свет за сферу својих виталних интереса.
На Фејсбук* страници амбасаде исказана је захвалност свима који изражавају солидарност у болу због десетина хиљада цивилних жртава, укључујући децу, као и онима који су способни да кроз безумну и хистеричну русофобску галаму чују глас истине.
*Активности „Мета“ (друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм) забрањене су у Русији као екстремистичке.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала