- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Кинеска армија прети да ће ускоро окружити Тајван и извести војну операцију /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Вести Радија Спутњик можете пратити и на фреквенцијама радија Новости (104,7 мегахерца) и Студија Б (105,4 мегахерца).
Вечерас у вестима:
Упркос упозорењима Пекинга председница Представничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси допутовала на Тајван. Кинеска армија прети да ће ускоро окружити острво и извести комбиновану војну операцију.
Борбе се настављају у Донбасу у правцу Авдејевке, ликвидирано 500 припадника украјинске војске у Харковској области и 250 плаћеника у области Николајева. Шојгу упозорио на огромну опасност од испорука западног оружја.
У нацрту стратегије безбедности такозваног Косова стоји да највећи изазов потиче од територијалних претензија Србије. Експерти кажу да је овде препознатљив рукопис НАТО-а и да се само чекао погодан тренутак да се стратегија јавно објави.
Бакир Изетбеговић је својом екстремистичком политиком од Бошњака направио топовско месо за дестабилизацију Балкана као Зеленски од Украјинаца, поручују политиколози поводом његове оптужбе да Србија протеклих 30 година разара Балкан.
Северна Македонија шокирала чак и сопствене грађане – тенкове добијене од Москве послали Украјини, да се боре против руске војске
Суша опет узима данак произвођачима кукуруза – претпоставке су да би принос могао да буде 30 одсто мањи. Да ли ћемо имати довољне количине за сопствене потребе али и за извоз?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала