- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Истраживали смо - због чега је Тајван војно важан и Кини и Америци /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Вести Радија Спутњик можете пратити и на фреквенцијама радија Новости (104,7 мегахерца) и Студија Б (105,4 мегахерца).
Данас у вестима:
После посете Ненси Пелоси, Кинези војним вежбама шаљу поруку Американцима и упозоравају сепаратисте. Због чега је Тајван војно важан и Кини и Америци?
Комеморативним скупом у Новом Саду вечерас се обележава годишњица "Олује" када је забележен највећи егзодус Срба од Другог светског рата. Ни данас, после 27 година, егзодус није завршен, кажу саговорници Спутњика.
Украјинске снаге гранатирале зграду Драмског позоришта у Доњецку где је требало да се одржи испраћај погинулој Олги Качури. Референдум у Херсонској области биће одржан упркос претњама Украјине и Сједињених Америчких Држава и њиховим плановима да то спрече.
Ако САД и Русија не постигну договор о неширењу нуклеарног оружја то ће довести до нове трке у наоружању без икаквих правила, упозоравају експерти на најаву Бајдена да је спреман да питање СТАРТ споразума размотри са Русијом.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала