Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Начелник Генералштаба са војницима на административној линији са Косметом

Пратите нас
Начелник Генералштаба генерал Милан Мојсиловић обишао је данас припаднике Војске Србије који задатке извршавају дуж административне линије са Косовом и Метохијом у зони одговорности базе „Мрче“ и похвалио их што у сложеним условима у Копненој зони професионално реализују све задатке.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Мојсиловић је током обиласка сагледао организацију живота и рада у бази, изазове са којима се суочавају припадници снага безбедности Србије у овом делу земље и достигнуте способности јединице, саопштило је Министарство одбране.
Он се овом приликом лично уверио у одличну оспособљеност војника и старешина Друге бригаде копнене војске, у чијој је одговорности база „Мрче“, за реализацију задатака на контроли Копнене зоне безбедности и обезбеђењу административне линије са Косовом и Метохијом.
Начелник Генералштаба је на крају обиласка похвалио припаднике јединице, који у сложеним условима у Копненој зони безбедности професионално реализују све задатке и тако дају пун допринос јачању борбене готовости Војске Србије и стању безбедности у овом делу Републике Србије.
У пратњи начелника Генералштаба Војске Србије током обиласка база у Копненој зони безбедности били су заменик команданта Копнене војске генерал-мајор Слађан Стаменковић и начелник Управе за логистику (Ј-4) генерал-мајор Срђан Петковић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала