- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Херсонска област: Украјина изгубила право да преговара

© БелТА / Уђи у базу фотографијаЗаставе Украјине и Русије на преговарачком столу
Заставе Украјине и Русије на преговарачком столу - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
Пратите нас
Кијевске власти, на челу са Владимиром Зеленским, изгубиле су право да воде било какве преговоре, западни покровитељи одавно све одлучују уместо њих, изјавио је за Спутњик заменик начелника војно-цивилне администрације Херсонске области Кирил Стремоусов.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

„Зеленски је одавно затворио могућност вођења било каквих преговора. Оно што се десило са украјинске стране нису чак ни били преговори. Украјина као држава нема способност да преговара. Зеленски испуњава наређења колективног Запада и нема право да доноси било какве одлуке у име украјинског народа који не жели наставак борбених дејстава“, рекао је Стремоусов.
Према његовим речима, Украјина се данас претворила у америчку корпорацију и западну својину.
„Запад наставља да доживљава Украјину као сопствену територију. Они верују да је то њихова територија, а Зеленски је само говори оно што су му написали. Стога не говори Зеленски о преговорима, то је став Запада. Зеленски не доноси никакве одлуке и нема право да каже било шта сам“, рекао је Стремоусов.
Председник Украјине Владимир Зеленски је у својој последњој видео поруци објављеној на његовом Телеграму рекао да би одржавање референдума у ​​јужним регионима које су ослободиле Оружане снаге Русије затворило сваку могућност за преговоре Русије са Украјином и „слободним светом“.
Застава Русије поред стеле на улазу у Мелитопољ - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2022
РУСИЈА
"Заједно са Русијом": Потписан указ о одржавању референдума у Запорошкој области
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала