Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Наложено привођење директора Завода за спорт на Кошутњаку због сумње да је напао радницу /видео/

© Фото : Tviter/necudatimojepareНаложено привођење директора Завода за спорт на Кошутњак због сумње да је напао радницу
Наложено привођење директора Завода за спорт на Кошутњак због сумње да је напао радницу - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2022
Пратите нас
Више јавно тужилаштво у Београду издало је налог Другом јавном тужилаштву у Београду за привођење Горана Бојовића, директора Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку, који се сумњичи да је напао радницу.
Координатор за родно засновано насиље Вишег јавног тужилаштва у Београду издао је налог да се одмах приведе мушка особа са снимка која насрће на једну од жена која се налази у просторији, потврђено је Танјугу у Вишем јавном тужилаштву у Београду.
По налогу ће поступати надлежно Друго основно јавно тужилаштво у Београду, које ће спровести и све друге неопходне радње у овом случају, у циљу утврђивања да ли се у радњама учесника догађаја стичу елементи кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности.
Наиме, на друштвеним мрежама појавио се снимак са сигурносне камере на ком се види како мушкарац улази у канцеларију и уноси се у лице радници, након чега је хвата за врат и гура у фотељу, она пада у фотељу и удара леђима о зид.
Бојовић ће бити директно приведен у Друго основно јавно тужилаштво у Београду на саслушање.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала