- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Шта се догодило у Бриселу /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Састанак Вучића и Куртија у Бриселу обележиле тензије на северу Косова уочи састанка, изјавио Жозеп Борељ. Бивши амбасадор Раде Дробац није изненађен исходом разговора и истиче да се функционери ЕУ понашају као изасланици САД.
Руска војска ће дроновима надлетати Запорошку нуклеарку јер украјинска војска спрема провокације. Генерални секретар УН Антонио Гутереш и председник Турске Реџер Тајип Ердоган разговарали са Владимиром Зеленским - сагласни да ситуација у Украјини мора бити решена за преговарачким столом.
Запад није навикао да се његова супериорност доводи у питање, али Русија је у томе успела, тврде експерти након најаве Владимира Путина да ће Москва обезбедити неопходно наоружање свим својим савезницима
Критикујући Запад због Украјине, оснивач „Пинк Флојда“ проговорио у име своје генерације која сада влада светом, каже критичар Пеца Поповић указујући да је Роџер Вотерс годину дана млађи од Бајдена.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала