- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Како Срби са Косова виде нове поруке из Београда /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик
Данас у вестима:
Седница српског парламента на којој је усвојен извештај о преговарачком процесу с Приштином током протекла два дана помно је праћена и на Косову и Метохији. О утисцима смо разговарали с грађанима Косовске Митровице.
Косово је неотуђиви део српске територије и временска одредница у решавању оваквих проблема не значи буквално ништа, каже за Спутњик у осврту на синоћњу седницу Ратко Ристић, проректор Универзитета у Београду задужен за међународну сарадњу .
Више од 20.000 људи евакуисано у Русију из Харковске области. У херсонском правцу ратују плаћеници из САД, Француске, Немачке и Холандије, одбијен напад Кијева са Црног мора на Херсон. У Запорошкој области због груписања украјинских трупа на линији фронта додатно ојачана одбрамбена линија.
Сукоб Таџикистана и Киргизије надовезао се на размену ватре између Бакуа и Јеревана; уз недавни покушај отварања ратног конфликта на територији Придњестровља, срачунат је на слабљење Русије, упозоравају аналитичари.
Посланици Народне скупштине Републике Српске одбили вето на недавање агремана новом немачком амбасадору у Босни и Херцеговини; Додик је ово очекивао -- није искључено да му је баш то био и циљ, кажу аналитичари
Књига сећања“ јасеновачких жртава представљена у Приједору, на педесетим јубиларним „Књижевним сусретима на Козари”
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала