- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Великан на удару – желе му и клупу и пензију!

© AP Photo / Luis VieiraКристијано Роналдо
Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 28.09.2022
Пратите нас
Бивши италијански фудбалски репрезентативац Антонио Касано поручио је Португалцу Кристијану Роналду да је време да оконча играчку каријеру, преносе италијански медији.
Португалски медији и навијачи окривили су Роналда за пораз од Шпаније (1:0) у мечу Дивизије А Лиге нација. Португалија није успела да се пласира на Завршни турнир Лиге нација, пошто је у Браги синоћ поражена од Шпаније.
Фудбалер Манчестер јунајтеда је био један од најгорих играча на терену, а по завршетку меча је љутито бацио капитенску траку.
„Роналдо би у овом тренутку требало да себи да учини услугу и да схвати да је време за крај каријере ако више не можеш да будеш на одређеном нивоу. Освојио си све, феномен си. Сада је време за крај“, рекао је Касано, који је играчку каријеру окончао пре три године.
Роналдо (37) је за репрезентацију Португалије одиграо 191 меч и постигао је 117 голове, а португалски новинар Зек Лоури изјавио је да фудбалер Роналдо не заслужује да буде стартер у националном тиму на предстојећем Светском првенству у Катару.
„Нема баш никакве логике да Роналдо буде стартер на СП. Не када су ту Рафаел Леао, Педро Нето, Жоао Феликс и многи други талентовани играчи који чекају своје место. Још једна лоша утакмица за Роналда“, рекао је Лоури.
Португалски медији подсећају да се Роналдо ове сезоне налази у лошој форми. За Манчестер јунајтед је одиграо само осам утакмица у свим такмичењима ове сезоне, а постигао је само један гол.
Португалија ће на СП играти у групи Х са селекцијама Уругваја, Гане и Јужне Кореје.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала