- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бразилац од 100 милиона је постао предмет подсмеха: Нећу одустати /видео/

© AP Photo / Jon SuperЕнтони
Ентони - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2022
Пратите нас
Бразилац Ентони ког је недавно Манчестер јунајтед довео из Ајакса за 100 милиона евра, нашао се на удару легенди славног клуба и великог броја навијача због потеза који је извео против Шерифа у Лиги Европе (3:0). Његов заштитни знак је такозвани „Ентони спин“, када се врти у круг са лоптом, само што је овога пута баш претерао.
Наиме, Ентони је у 37. минуту сусрета петог кола Лига Европе на Олд Трафорду са Шерифом из Тираспоља, при резултату 0:0, приликом пријема лопте почео да изводи свој перформанс, који није имао никаквог ефекта.
Противнички играч био је неколико метара од њега и у чуду је посматрао шта ради крилни нападач Јунајтеда који је направио пуна два круга с лоптом у ногама око сопствене осе.
Уследили су бројни негативни коментари легедни славног енглеског клуба, а међу њима су предњачили Полс Скол и Овен Харгривс који су тај сусрет преносили за једну британску телевизију, где су имали улогу стручног консултанта.
„Смешно. Не знам шта ради и шта је мислио. Никога није преварио тим потезом, а никога чак није ни забавио“, поручио је Сколс, додајући да би тренер Ерик тен Хаг требало да га извади из игре због таквог понашања. Сколс је претодно Ентонија назвао кловном.
То се и догодило. Холанђанин који је познат по „челичној руци“, што је демонстрирао избацивши Кристијана Роналда из тима један меч, одлучио је да измени Бразилца на полувремену, док је на терен у ушао Маркус Рашфорд који је касније постигао и погодак за Манчестер.
„Немам проблем с тим триком докле год је учинковит. Али, од Ентонија тражим да више трчи, да више времена буде у казненом простору. Ако триком не губи лопту и функционалан је, немам проблем са тим, али ако је то направио само због трика, то више неће радити“, истакао је Хаг.
И није се дуго чекало на Ентонијев одговор. Крилни фудбалер Јунајтеда се огласио на друштвеним мрежама, поручивши да ће наставити то да ради.
„Ми, Бразилци смо познати по нашој уметности на терену и нећу престати да радим оно што ме је довело ту где сам сада“, поручио је Ентони.
Њему је подршку пружио и репрезентативни саиграч Нејмар, један од тројице суперстарова из табора Пари Сен Жермена.
„Само тако настави, немој да се мењаш. Само напред, одважно и с весељем“, гласио је Нејмаров коментар на друштвеним мрежама.
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2022
СПОРТ
Легенда се враћа на место успеха: Прошлост не може да се избрише, лојалан сам!
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2022
СПОРТ
Аларм у Србији због вести с Апенина – Душан мора на „принудни одмор“
Репрезентативац Србије Сергеј Милинковић-Савић  - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2022
СПОРТ
„Тобџије“ су одредиле мету – милиони су спремни за „српског наредника“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала