- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Шта ће се одлучивати на самиту у Тирани | Свет са Спутњиком

CC BY 2.0 / Wikipedia / Chris Walts / Скендербегов трг у Тирани
Скендербегов трг у Тирани - Sputnik Србија, 1920, 05.12.2022
Пратите нас
Самит Европске уније и Западног Балкана 6.децембра у Тирани први је који се одржава у региону а албански премијер Еди Рама тврди да је реч о историјском догађају. Учешће Србије на скупу довела је у питање млака реакција Брисела на именовање Ненада Рашића за министра за заједнице и повратак у приштинској влади, супротно свим договорима.
О чему ће се одлучивати у Тирани? Шта пише у декларацији припремљеној за самит? Колико је новим потезима Аљбина Куртија угрожен дијалог и хоће ли и Срби са југа иступити из приштинских институција?
На ова и друга питања везана за косовку кризу у емисији „Свет са Спутњиком“ говоре Милован Дрецун председник Одбора за Косово о Метохују у Скупштини Србије и др Мина Зиројевић из Института за упоредно право.

О емисији „Свет са Спутњиком“

Емисија „Свет са Спутњиком“ бави се горућим темама из широког спектра друштвеног и политичког живота. Води је Тања Трикић, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости. Сада у новом термину – сваког понедељка.
Шта ће се одлучивати на самиту у Тирани | Свет са Спутњиком
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала