Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић са Санчезом: Настављамо да јачамо односе Србије и Шпаније

© Фото : Инстаграм/будућностСрбијеавАлександар Вучић и Педро Санчез
Александар Вучић и Педро Санчез - Sputnik Србија, 1920, 17.01.2023
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић састао се на маргинама Светског економског форума у Давос са шпанским премијером Педром Санчезом.
"Увек значајан сусрет са великим пријатељем Педром Санчезом након његовог излагања на Светском економском форуму и одлична прилика за размену мишљења о темама овогодишњег форума. Радујем се економским успесима Шпаније, о којима је говорио Педро Санчез, и настављамо да јачамо односе Србије и Шпаније!", поручио је Вучић на Инстаграм* налогу "будућностсрбијеав".
Вучић се претходно, на маргинама форума у Давосу, састао и са оснивачем и извршним директором компаније "Аффинити Партнерс" Џаредом Кушнером са којим је, како је навео, имао одличан разговор о потенцијалима Србије за велике и дугорочне инвестиције у сигурном и атрактивном пословном окружењу.
Он је додао да је поносан што је имао прилику да извршном директору "Афинити Партнерс", за којег је рекао да је један од највећих глобалних играча у домену великих улагања, детаљније презентује неке од инвестиционих могућности у Србији јер се, како је навео, озбиљност државе управо и мери величином инвеститора који су заинтересовани да послују код вас.
"И у наредним данима ћу се борити да наша земља подигне на још виши ниво свој имиџ главног инвестиоционог центра у региону. Живела Србија!", поручио је Вучић.
*(Активности „Мета“ - друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм забрањене су у Русији као екстремистичке)
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала