- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Ендрју Тејт се огласио из притвора: Друштво ми праве бубашвабе, стенице и вашке

© AP Photo / Alexandru DobreЕндрју Тејт
Ендрју Тејт - Sputnik Србија, 1920, 24.01.2023
Пратите нас
Бивши кик-боксер и учесник у британским ријалитијима Ендрју Тејт, који је прошлог месеца у Румунији ухапшен због сумњи за трговину људима, силовање, и формирање криминалне групе за експлоатацију жена, послао је и-мејл у којем се пожалио на лоше услове којима је наводно изложен у притвору.
Тејт је пратиоцима своје веб странице под насловом „Мој први мејл из затвора“ поручио да ће наставити да шаље „свакодневне лекције из неправедног притвора“, преноси Дејли Мејл.
Ендрју Тејт у поруци наводи, између осталог, да му је ћелија пуна вашки, стеница и бубашваба и да нема светла.
„Покушавају да ме сломе. Бачен сам у ћелију без светлости. Бубашвабе, вашке и стенице су моји једини пријатељи ноћу“, написао је Тејт.
У поруци у више наврата помиње затворске чуваре, за које каже да „знају да је невин, и да само обављају свој посао“, јер морају да прехране породице.
„Кад ме чувари доводе у судницу или враћају у ћелију, ја их потпуно поштујем“, написао је Тејт.
Дејли Мејл наводи да је Тејт овај мејл написао након што је румунски суд пресудио да он остане у притвору још месец дана.Он је написао да су „сви велики револуционари своје генерације неправедно затварани“.
Ендрју Тејт, његов брат Тристан, и још две Румунке ухапшени су крајем децембра, а суд је донео одлуку 10. јануара да осумњичени остану у притвору 30 дана. Румунске власти су саопштиле да су приликом њиховог хапшења заплењени роба и новац у вредности од 3,96 милиона долара.
Тејт, бивши такмичар у британском ријалити шоуу „Велики брат“, постао је познат по мизогиним примедбама и говору мржње, пренео је Танјуг. Због тих примедби, Тејту је забрањен приступ свим важнијим друштвеним мрежама, иако је његов налог на Твитеру поново постао активан у новембрунакон што је амерички милијардер Илон Маск купио платформу.
Ендрју Тејт - Sputnik Србија, 1920, 15.01.2023
СВЕТ
Румунија запленила имовину Ендрjуа Тејта осумњиченог за сексуално искоришћавање жена /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала