Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Лајчак стиже у Београд и Приштину

© Sputnik / Лола ЂорђевићСпецијални представник Европске уније за дијалог Београда и Приштине и друга регионална питања Западног Балкана Мирослав Лајчак
Специјални представник Европске уније за дијалог Београда и Приштине и друга регионална питања Западног Балкана Мирослав Лајчак - Sputnik Србија, 1920, 05.02.2023
Пратите нас
Специјални изасланик Европске уније за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак боравиће сутра у Приштини и Београду.
Лајчак ће се прво у Приштини састати са премијером привремених приштиниских институција Аљбином Куртијем и његовим замеником Бесником Бисљимијем, објавили су приштински медији.
Како је рекао портпарол приштинске владе Перпарим Криезиу, очекује се да ће Курти заједно са Бисљимијем одржати радни ручак са Лајчаком.
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Србије и Косова сутра ће, наком посете Приштини, допутовати у Београд, где ће се састати са председником Србије Александром Вучићем.
Како је саопштила служба за сарадњу са медијима председника Србије, Вучић ће се са Лајчаком састати у 19 сати у "Вили Мир"..
Посета представника тзв. велике петорке била је тема Спутњикове емисије "Пророк"
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала