Руски фудбалски клуб позвао Кристијана Роналда

Док се у медијима „шушка“ да Кристијано Роналдо напушта Реал Мадрид, руски фудбалски клуб Јенисеј из Краснојарска дао је португалској звезди понуду која се не одбија.
Sputnik

Фудбалски клуб, који је недавно, први пут у својој историји, ушао у руску Премијер лигу за сезону 2018/2019, наговестио је на свом налогу на Твитеру да је свестан спекулација о Роналдовим намерама да напусти Реал Мадрид. Јенисеј је позвао Роналда у своје редове.

Из руског клуба су Роналду поручили да све знају и да је време да он први пут у историји учини клуб великим.  

Другог јуна шпанска „Марка“ је известила да је Роналдо, неколико недеља пре финалне утакмице против Ливерпула у Лиги шампиона, обавестио своје саиграче да има намеру да напусти Реал Мадрид. 

​Претходни извештаји сугерисали су да је ФК Пари Сен Жермен спреман да плати 150 милиона евра за уговор са суперстаром Реал Мадрида, као и да му дâ нето плату од 45 милиона евра. У међувремену, „Скај спорт 24“ цитирао је бившег менаџера Реала Фабија Капела, који је рекао да би Роналдо волео да се врати у Манчестер Јунајтед који води Жозе Мурињо.

Роналдова мајка је, са своје стране, рекла француској телевизији да би она волела да се њен син врати у Манчестер, иако она „воли Париз“.

Крајем маја, након што је Реал победио Ливерпул са 3:1 и освојио трећу по реду титулу у Лиги шампиона, Португалац је изненадио многе обожаваоце причајући о шпанском клубу у прошлом времену, што је медије навело да он напушта тим.

„У наредних неколико дана одговорићу обожаваоцима који су увек били уз мене. Било је јако лепо у Реал Мадриду, а наредних дана ћу о томе више говорити“, рекао је Роналдо.

Коментар