Трубе, пиштаљке и заставе: Велико узбуђење навијача у центру Београда (видео, фото)

Велики број навијача на Тргу Николе Пашића окупио се како би на великом видео-биму пратио утакмицу наше репрезентације на Светском првенству у фудбалу у Самари против репрезентације Костарике.
Sputnik

Улице Београда неуобичајено пусте за недељу, али су зато кафићи пуни и у свима су упаљени телевизори на којима се прати утакмица.

Навијачи су за овај догађај спремили и реквизите — заставе, пиштаљке и трубе, а подршку „орловима“ дају и Београђани који аутомобилима пролазе поред Трга.

Гужва на тргу Николе Пашића

Прогнозе навијача са којима је Спутњик разговарао како на Тргу, тако и у београдским локалима иду у корист наше репрезентације.

Наиме, највећи део Београђана очекује да ће Србија добити Костарику са два према нула, док један мањи број анкетираних очекује да ће Костариканци ипак успети да дају бар један гол „орловима“, па би према њиховом мишљењу Србија требало Костарику да победи са једним голом разлике.

Уз репрезентацију Србије су и Турци и Словенци, барем судећи према ономе што је Спутњик затекао у једном београдском локалу. 

Уз репрезентацију Србије су и Турци и Словенци

Наиме, неколико младих из Словеније и Турске дошли су у Београд на венчање својих пријатеља које је одржано у суботу, а недељно поподне су са новопеченим младенцима провели у Страхињића Бана, једној од најпопуларнији београдских улица, где прате меч Србија-Костарика.

Београдски локали пуни

Како су рекли за Спутњик, „тикоси“ ће изгубити од српских „орлова“ резултатом 1:0.

Светско првенство у фудбалу 2018Вести са Светског првенства у фудбалуСрбијанавијачи
Коментар