Бивши адвокат Оливера Ивановића: Не верујем косовској штампи

Бивши адвокат Оливера Ивановића за Спутњик каже да је скептичан према информацијама које се пласирају у косовској штампи, а тичу се хапшења четири Србина која се сумњиче за Ивановићево убиство.
Sputnik

Припадници Росу упали су рано јутрос у северни део Косовске Митровице и ухапсили четири особе српске националности, од чега троје под сумњом да су умешани у убиство Оливера Ивановића. За петом особом осумњиченом да је ометала припаднике полиције у обављању дужности још се трага. Канцеларија тужилаштва саопштила је да је хапшењу претходио налог специјалног тужилаштва, односно дирекције за истраживање злочина.

Косовска полиција потврдила да трага за замеником градоначелника Косовске Митровице

Да ли је овде заиста реч о потенцијалним кривцима за убиство Оливера Ивановића или о нечему другом?

Адвокат Небојша Влајић, бивши правни заступник Оливера Ивановића, каже да је о свему обавештен из медија.

„Једина информација о овоме потиче из албанске штампе, тако да нисам ни сигуран колико је све то веродостојно и да ли је истинито“, каже Влајић.

Он напомиње да је уверен да не постоји човек у Србији који не жели напредак у истрази о убиству Оливера Ивановића и да се убица открије.

„Међутим, да ли је ово пут ка томе и да ли је ово то, у то нисам сигуран. Немам још никаквих званичних информација“, додаје наш саговорник. 

Косовске специјалне снаге ухапсили су Драгишу Марковића, Сашу Ћуричића, Марка Рошића и Недељка Спасојевића. Трага се за Миланом Радојчићем, замеником косовске полиције.

Косовска полиција упала у просторије Србина који се јуче обратио Вучићу

Припадници Росу упали су у њихове станове, брутално их тукли пушкама и ногама, а потом су их одвели у непознатом правцу.

Српски политичар Оливер Ивановић убијен је испред седишта своје странке у Косовској Митровици 16. јануара ове године.

Коментар