Необичан полицијски снимак олујног неба: Игра светлости или...

Снимак олује који је објавила полиција Аустралије изазвао је бројне реакције на друштвеним мрежама. Док једни тврде да је на снимку НЛО, други су сигурни да је у питању игра светлости.
Sputnik

Полицију Западне Аустралије потпуно је збунио бизаран снимак камере за надзор, настао током олује која је у недељу увече избила код места Брум на северозападу земље.

Камера је снимила муње које парају небо, да би се на снимку у једном тренутку у горњем левом углу екрана појавио мистериозни летећи објекат.

„Неидентификовани летећи објекат“ је лебдео неколико секунди, да би потом нестао из кадра. Снимак НЛО-а изазвао је велики број разноврсних коментара на друштвеним мрежама.

И док неки нису баш били убеђени да реч о ванземаљској летелици, други су тврдили да су овога пута дефинитивно добили потврду да „мали зелени“ постоје, преноси „Њузхаб“.

Они сумњичавији претпостављају да је у питању одсјај светла о сочиво камере или рефлексија фара аутомобила (из доњег десног угла), који је у време настанка снимка туда пролазио.    

Коментар