Музичари „Рамштајна“ прошетали Санкт Петербургом уочи концерта

Музичари популарне немачке рок групе „Рамштајн“ прошетали су Санкт Петербургом пред концерт у том граду, а неки од њих су успели и да заплове Невом.
Sputnik

Музичари „Рамштајна“ почели су обилазак града разгледањем Ермитажа, затим су разговарали с обожаваоцима и кренули у шетњу градом, како би разгледали знаменитости северне престонице Русије.

Бубњар Кристоф Шнајдер је на свом Инстаграм профилу објавио фотографије с обожаваоцима.

Ритам гитариста Паул Ландерс фотографисао се испред Храма Спаса на крви и испред крстарице „Аурора“. Сличну фотографију направио је пре 15 година, због чега су обожаваоци одмах направили пригодан колаж.

Певач Тил Линдеман је 1. августа пловио бродићем по Неви, добивши прилику да једно време управља пловилом.

Клавијатуриста Кристијан Лоренц, бас гитариста Оливер Ридел и гитариста Рихард Круспе нису објавили постове о боравку у Санкт Петербургу на друштвеним мрежама.

Група је након претходног концерта у Москви, одржаном 29. јула на стадиону „Лужники“, на Инстаграму објавила фотографије с концерта, уз коментар: „Русијо, волимо те!“. 

Турнеја групе по Европи почела је 27. маја у Немачкој, а обухвата и концерте у Прагу, Копенхагену, Ротердаму, Бечу, Риги, Ослу и другим градовима.

Група „Рамштајн“ веома је популарна у Русији, а фронтмен бенда Тил Линдеман радо долази у ту земљу. Према писању немачких медија, Линдеман не би имао ништа против тога да добије руског држављанство, како каже, из практичних разлога — „да би свако могао да га позове у Русију, а да се он једноставно спакује и крене“.

Обожаваоци у Русији спремни су да чекају и по неколико сати да би добили аутограме од чланова бенда, а за актуелне концерте почели су да купују карте још у децембру прошле године.

Коментар